Formació

Formació Online Docents - Edició Febrer'24

Nova edició dels cursos IDD&FSIE-CAT       -  FEBRER'24 -       Del 6 de febrer al 7 d'abril

Cursos de 30 i 45 hores

   Formació Online Febrer24 FSIE CAT IDD

 

La nostra metodologia es projecta mitjançant un sistema d'aprenentatge centrat en l'alumne basat en exclusius continguts de gran qualitat, adaptats a l'era digital, i tasques eminentment pràctiques que t'ajudaran a practicar i comprendre els continguts treballats.

    Podràs connectar-te a l'entorn d'aprenentatge quan vulguis i on vulguis, sense desplaçaments i amb un horari 100% flexible. Els continguts estaran disponibles des del primer dia de curs; cada unitat inclou un Test de progressió, així com tasques que incorporen diferents recursos pensats per a un aprenentatge àgil i eficaç.


    Els cursos es tanquen amb la realització d'un Projecte final, que pot ser implementat en un context d'aula, en el qual es plasmaran i demostraran les competències teòriques i pràctiques adquirides durant el curs. Recentment hem incorporat els següents cursos:

 

Neurociència com a eina educativa

Educar en la creatividad

Trastorn de l’Espectre Autista a l’aula

Lectoescriptura: procés d'aprenentatge, dificultats, avaluació i la seva aplicació a l'aula

   

       Un Tutor amb una sòlida experiència en el sector educatiu t'acompanyarà durant tot el procés d'aprenentatge encarregant-se de la facilitació del curs i oferint-te, a cada moment, les indicacions necessàries perquè puguis avançar i finalitzar la formació amb èxit.

    Els cursos tenen els mateixos efectes administratius per al professorat que les activitats incloses en el Pla de formació permanent del Departament d'Educació, sempre i quan es realitzin posteriorment a la data d’expedició del títol d’accés a la docència (vàlid per a oposicions, sexennis, estadis, concurs de trasllats…).


   Els alumnes que superin els cursos rebran un certificat del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

 Documents relacionats:

Relació de cursos febrer'24