Afilia't a FSIE-CAT

PER QUÈ AFILIAR-SE A FSIE-CAT?

FSIE-CAT és l'únic sindicat català que defèn exclusivament els treballadors de l'ensenyament privat i privat concertat.

És un sindicat INDEPENDENT i PROFESSIONAL, format per treballadors de la concertada i privada.

 
  • Necessitem sentir la teva veu, perquè arribi als llocs més representatius de la societat. Els treballadors i treballadores de la Concertada no estem suficientment representats per cap sindicat català. La privada i la concertada, una vegada més, estan DISCRIMINADES.
  • FSIE-CAT vol ser la veu necessària perquè no hi hagi aquesta discriminació. Als Consells Escolars, a l'Administració, etc., necessiten escoltar la nostra veu; la teva veu.
  • FSIE-CAT et proporciona tota l'ajuda i tota la informació perquè estiguis assabentat de les qüestions més importants del teu sector i del teu conveni.
  • FSIE-CAT t'oferreix una oferta de formació continua, actualitzada i de qualitat. Els nostres cursos de formació estan pensats perquè et siguin útils per a allò que necessites a l'aula i al teu centre de treball.
  • FSIE-CAT t'ofereix importants avantatges amb diferents empreses. Descomptes amb les empreses més importants per a tu i els teus familiars més propers. Consulta el llistat d'empreses a la nostra web o al següent enllaç. 

AVANTATGES

  • Perquè a FSIE-CAT defensem els teus interessos, els teu lloc de treball i la Lliberat d'Ensenyament.

     

  
No ho dubtis, FSIE-CAT és el teu sindicat, la teva veu.
 
 
         FSIE-CAT ha augmentat considerablement la seva presència a Catalunya. Hem passat de ser un sindicat pràcticament desconegut a rebre el suport de molts professionals d’aquest sector. Aquest augment de confiança ens permet millorar la nostra quota sindical i, com a novetat, oferir condicions avantatjoses per a estudiants, aturats, famílies nombroses i treballadors del PAS.
 
         Tot seguit us facilitem un enllaç on podeu realitzar la vostra sol·licitud d'afiliació on-line. A la graella inferior trobareu les noves quotes d'afiliació per al curs actual on torbaràs el número de categoria que s'adapti més a tu i que et demanarem quan ompliu la sol·licitud. 
 
  
               QUOTES ANUALS D'AFILIACIÓ
2022-23
 

 

Quotes 2019 20