Formació

FUNDACIÓ SOPHIA

logo fundació sophia web   La FUNDACIÓ SOPHIA està formada per diferents professionals de l'àmbit de les humanitats amb una gran experiència en el terreny docent, en el desenvolupament personal i en la gestió cultural. Un equip humà que participa activament en el projecte Sophia, confeccionant i coordinant la realització dels seus programes educatius, tallers didàctics i activitats culturals. Fusionem la nostra experiència amb una formació continuada en els nous paradigmes educatius i els últims avanços en neurociències.
 
La Fundació Sophia ofereix descomptes per als afiliats de FSIE, en les formacions esmentades a continuació. 
 
 
Cursos disponibles:
 
Eneagrama per a professors. Eina per a l'autoconeixement i la millora de la comunicació professor-alumne. Del 15/10/22 al 20/11/22. Format en línia. Curs de 12 hores. 25 € per a afiliats de FSIE.
Parlar d'Educació en Sexualitat, afectivitat i gènere amb l'alumnat. Del 15/10/22 al 20/11/22. Format en línia. Curs de 12 hores. 25 € per a afiliats de FSIE.
Intel·ligència emocional per a docents. Del 2/11/22 al 11/12/22. Format en línia. Curs de 12 hores. 25 € per a afiliats de FSIE.
 
Document informatiu d'aquests cursos. Descarrega-ho aquí.
 
Codi per a afiliats de FSIE:

<< Codi per a un descompte del 50% en els cursos online: Descuento FSIE >>

Més informació:

Pàgina web Fundació Sophia