Noticies

FSIE ES COMPROMET AMB LA CAMPANYA D'ESCOLARITZACIÓ EN LES LLARS PRIVADES PER AL PROPER CURS 2023/2024

Matriculació 0 3 anys 2023 FSIE CAT    Des de FSIE-CAT mostrem el nostre compromís amb la Campanya d'Escolarització a les Llars Privades per al pròxim curs 2023/2024. Aquest any resultarà especialment difícil i convuls arran del probable efecte crida de la gratuïtat total del P2 en les llars municipals. Aquest fet està posant al sector privat i als seus professionals a prova i considerem, més necessari que mai, posar en valor la professionalitat, dedicació i compromís de tots els que exerceixen la seva labor en els centres privats d'Educació Infantil. Creiem que, en defensa dels nostres llocs de treball i durant aquest procés d'escolarització, hem d'incidir entre tots en la importància del respecte a la llibertat d'elecció de les famílies envers l'educació dels seus fills.
    Per això, i perquè creiem que en defensa d'aquesta llibertat i de la pluralitat del nostre sistema educatiu ha de garantir-se que les famílies puguin triar un centre privat com a opció de formació, us remetem la Campanya d'Escolarització 2023 que hem elaborat amb l'objectiu de posar en valor la gran feina que exercim els professionals d'aquests centres compromesos amb oferir una educació de qualitat, personalitzada i adequada a les necessitats dels nostres alumnes.
    Com cada any, us convidem a col·laborar en la seva difusió i ens posem a la vostra sencera disposició per a aconseguir transmetre aquest missatge a tota la societat.
 
Material adjunt: