Li informem que les seves dades personals seran tractades per la FEDERACIÓ DE SINDICATS INDEPENDENTS D'ENSENYAMENT DE CATALUNYA amb les següents finalitats:
• En cas de contractació dels serveis oferts a través del lloc web, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
• Enviament d'informació sol·licitada a través dels formularis disposats en el Lloc Web.
• Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat del lloc web i del sector educatiu.
Les seves dades no seran cedides a tercers. Aquest tractament de dades es necessari per atendre la seva sol·licitud i es regeix per la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals. Les seves dades seran conservades fins que vostè es doni de baixa del servei i/o passat un temps prudencial a partir del moment que hàgim atès la seva sol·licitudVostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació del tractament de les seves dades dirigint-se a FEDERACIÓ DE SINDICATS INDEPENDENTS D'ENSENYAMENT DE CATALUNYA, Apartat de Correus, 54; 43470 La Selva Del Camp (Tarragona) o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., acompanyant còpia del seu DNI acreditant degudament la seva identitat. En qualsevol situació, vostè té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).

 

 

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web butlletí 9

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 603 convidats/des i cap membre en línia

 

octubre 2019
p1

 

oasispertotlany