Posicionaments - Programes

ELECCIONS SINDICALS CONCERTADA: EL TEU FUTUR, LA NOSTRA FORÇA

FSIE exigeix 2ª part ELECCONS 2018 19
FSIE va abandonar (octubre 2009) la IE (Internacional de la Educación) pel fet que aquesta “suprafederació” es declara contraria a la Llibertat d’Ensenyament i partidària de l’escola Pública, Única i Laica; tot i així, USO, CCOO i UGT semblen trobar-se a gust i finançar amb part de les seves quotes dels seus afiliats a aquesta organització que propugna només allò públic i que si es dugués a terme acabaria amb els llocs de treball dels professionals que la financen i de tots els de la Privada/Concertada.
 
FSIE té el seu origen en els principis de Llibertat d’Ensenyament, els Drets Humans i servei als professionals de l’ensenyament. La USOC, CCOO i UGT tenen el seu origen en postulats marxistes que des de FSIE entenem com a legítims, però superats des de fa dècades.

 

FSIE està format per i per als professionals de l’Ensenyament i, en consonància amb els seus principis, per i per als professionals del sector de l’Atenció a les Persones amb Discapacitat.
 
US RECORDEM QUE LES ELECCIONS AL TEU CENTRE NO ÉS UN FET QUALSEVOL:
ÉS L’INICI D’UN NOU CAMÍ ON HEU DE TRIAR QUI US DEFENSARÀ
I US REPRESENTARÀ DURANT ELS PROPERS 4 ANYS.

 

 

QUÈ ENS DIFERENCIA DELS ALTRES SINDICATS?

FSIE exigeix 1ª part ELECCONS 2018 19       FSIE és l’única alternativa sindical independent formada exclusivament per professionals del sector. Tenim el suport d’una gran majoria a la resta de l’Estat (40%) i lluitem dia a dia per arribar a obtenir-la també a Catalunya i, en aquest sentit, us tornem a demanar que ens doneu la vostra confiança.

       Actualment hi ha un desprestigi envers les organitzacions sindicals, però s’ha de deixar clar que no tots som iguals ni fem el mateix. Hem d’explicar els nostres principis i serveis i, davant la pregunta; Perquè som diferents?, contestem:

  • Perquè ens veieu cada dia, al teu costat, i ens interessem pels teus problemes. Som visibles i propers. Sempre estem disponibles i disposats. 
  • Perquè busquem el bé comú.
  • Perquè estem lluitant amb tots els mitjans per la defensa dels vostres interessos. No ens conformem amb paraules i promeses; necessitem fets i esgotem tots els recursos possibles per a realitzar la defensa més correcta i eficaç. 
  • Perquè la teva opinió és important i és escoltada. A nosaltres SÍ que ens interessa. 
  • Perquè la nostra activitat és constant i no depèn de situacions extremes ni es desenvolupa cada quatre anys. 
  • Perquè el nostre lema és “esperit de servei” i ho fem amb honradesa, dedicació i experiència.
 

ELECCIONS SINDICALS ENSENYAMENT CONCERTAT: EL TEU FUTUR, LA NOSTRA FORÇA

ELECCIONS SINDICALS CONCERTADA 2018 19 TIPUS DE SINDICALISME

BANNER LA TEVA FORÇA

FSIE- CAT és una organització sindical independent formada exclusivament per i per a professionals del sector de l'ensenyament privat, concertat i d'atenció a les persones amb diversitat funcional, la finalitat de la qual és la defensa, representació i foment dels nostres interessos comuns.

FSIE no és un sindicat ideologitzat políticament, ni tampoc un sindicat de classe.
No apostem per la lluita de classes, som un sindicat amb classe o millor dit, el sindicat “de la classe”; de l’aula.

El diàleg, l'elaboració de propostes i la negociació són els nostres principals instruments d'acció que utilitzem des de la nostra independència, coherència i professionalitat. FSIE-CAT té com a objectiu oferir un servei a la societat i la seva principal línia d'actuació és:

“La defensa i millora dels interessos i drets dels treballadors de l'ensenyament concertat, privat i d'atenció a les persones amb diversitat funcional, dins del marc de la llibertat d'ensenyament entesa aquesta com a llibertat d'elecció i creació de centres docents.”

 FSIE-CAT treballa per:

V Unir forces per millorar la nostra representativitat i participació social a Catalunya, donant a conèixer els valors i les idees del sindicalisme independent i sumant esforços per desenvolupar els nostres reptes comuns de ser reconeguts en l'àmbit laboral i educatiu.

V Ser el referent dels treballadors, patronals i administracions, actuant com a catalitzadors de propostes i participant en la presa de decisions amb la finalitat de millorar l'educació, les condicions laborals, la professionalitat i la justícia social.

V Involucrar als nostres afiliats en la gestió del sindicat i reconèixer la seva tasca.

TRIA FSIE OK
 

Més articles...

  1. FSIE NO ÉS USO

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 79 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany