Convenis

ESTADIS CONCERTADA
SETEMBRE 2016
 
            Us recordem que els docents de la concertada sou els responsables de demanar periòdicament els vostres estadis. El centre educatiu no té l'obligació de fer-vos el seguiment. Per tant, cada mes que passi sense que demaneu el següent estadi és un mes que no cobrareu l'increment a la vostra nòmina. 
           
FSIE-CAT facilita als seus afiliats i delegats la següent informació:

 

- Una graella complerta i actualitzada on poder controlar els vostres estadis i saber quan els heu de tornar a demanar amb els mèrits que heu de presentar:

 

graellaparcialestadis
 
- Una graella on exposem els mèrits que la normativa demana tant a nivell de dedicació com a nivell de mèrits de formació, etc.:
parcialwebestadismerits2016
 
- Un full de sol·licitud on poder omplir els vostres mèrits i poder-la fer arribar al vostre centre educatiu:
 parcialfullsolicitud2016estadis

     Entre altres coses, heu de tenir en compte que:

  • Desprès de la retallada imposada pel Departament d’Ensenyament l’any 2012, el primer estadi no es pot meritar fins a complir 9 anys de docència en comptes de 6 anys. En conseqüència, durant l’any 2015 ja hi havia docents que van poder meritar aquest primer estadi. Contacteu amb nosaltres per a revisar-ho.
  • L’estadi sempre es cobra al mes següent de la sol·licitud i no es meritarà 6 anys després segons la vostra antiguitat, sinó des del moment que s’ha sol·licitat l’anterior.

       Per a qualsevol dubte en aquest sentit, podeu trucar-nos als telèfons que trobareu al peu de la web. En aquest enllaç podeu trobar les quotes d'afiliació per al curs 2016-2017.

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 26 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany