Conferència “Altres models educatius. L'experiència de Finlàndia"
 
 La Universidad Europea ha posat en marxa "Education: Educar para Transformar", un cicle de conferències que ens apropen a algunes de les veus més representatives i innovadores del panorama internacional en l'àmbit educatiu.

           És per aquest fet que ens posem en contacte amb tots vosaltres per a informar-vos que el proper divendres dia 15 de març de 2013 podreu assistir mitjançant streaming a l'emissió en directe de la conferència. Es retransmetrà per la següent adreça:

        ASISTÈNCIA VIRTUAL: el divendres a les 16,00 h.

http://www.uem.es/es/agenda/2013/3/15/conferencia-otros-modelos-educativos-experiencia-de 

               Amb l'objectiu d'aportar elements de millora a l'orientació educativa dels nostres joves, es parlarà del model Educatiu Finlandès, un dels millors del món segons l'Informe PISA. La Universitat Europea ha invitat a D. Rejio LaukkakenExconseller de la Junta d'Educació de Finlàndia.

        Rejio presentarà algunes fortaleses del sistema educatiu finlandès, entre les que destaquen aspectes com el professorat, la formació pràctica o l'atenció personalitzada de les necessitats dels estudiants.  

      L'Exconseller de la Junta d'Educació de Finlàndia és una veu autoritzada a nivell internacional, per la seva capacitat per a explicar els punts forts en els que s'ha recolzat Finlàndia per poder dissenyar un model educatiu amb uns excel·lents resultats acadèmics.
 

Més informació sobre la conferència