Conferència “Altres models educatius. L'experiència de Finlàndia"
 
 La Universidad Europea ha posat en marxa "Education: Educar para Transformar", un cicle de conferències que ens apropen a algunes de les veus més representatives i innovadores del panorama internacional en l'àmbit educatiu.

           És per aquest fet que ens posem en contacte amb tots vosaltres per a informar-vos que el proper divendres dia 15 de març de 2013 podreu assistir mitjançant streaming a l'emissió en directe de la conferència. Es retransmetrà per la següent adreça:

        ASISTÈNCIA VIRTUAL: el divendres a les 16,00 h.

http://www.uem.es/es/agenda/2013/3/15/conferencia-otros-modelos-educativos-experiencia-de 

               Amb l'objectiu d'aportar elements de millora a l'orientació educativa dels nostres joves, es parlarà del model Educatiu Finlandès, un dels millors del món segons l'Informe PISA. La Universitat Europea ha invitat a D. Rejio LaukkakenExconseller de la Junta d'Educació de Finlàndia.

        Rejio presentarà algunes fortaleses del sistema educatiu finlandès, entre les que destaquen aspectes com el professorat, la formació pràctica o l'atenció personalitzada de les necessitats dels estudiants.  

      L'Exconseller de la Junta d'Educació de Finlàndia és una veu autoritzada a nivell internacional, per la seva capacitat per a explicar els punts forts en els que s'ha recolzat Finlàndia per poder dissenyar un model educatiu amb uns excel·lents resultats acadèmics.
 

Més informació sobre la conferència

 

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 21 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany