FSIE no secunda la mobilització del 14n convocada per USO, UGT i CCOO
 
La Federació de Sindicats independents de l’Ensenyament (FSIE) organització sindical majoritària al sector de l’ensenyament concertat i privat, després de les oportunes consultes als seus òrgans de govern, ha decidit no convocar vaga al sector ni secundar la vaga el dia 14 de novembre convocada per USO, UGT i CCOO.
 
Les raons fonamentals dels afiliats i delegats de FSIE per a no realitzar aquesta vaga són:
 
a)      FSIE segueix manifestant-se en contra de les retallades socials i especialment de les efectuades a l’educació però entén que hi ha altres mecanismes de protesta que no suposin un nou esforç als treballadors que han perdut en aquests darrers anys un elevat percentatge del seu poder adquisitiu.
b)      La vaga està vinculada a la petició d’un estrany referèndum que no compartim. El que es pretén amb aquesta consulta és quelcom molt allunyat de la defensa dels interessos dels treballadors.
c)      FSIE no participa en les vagues de caràcter polític i aquesta ho és de forma manifesta. Només cal comprovar el suport i la participació activa de determinats partits polítics amb evident relació amb els sindicats de classe convocants USO, UGT, i CCOO.
 

Havent realitzat les pertinents consultes al sector s’evidencia que en l’ensenyament concertat i privat, ni tan sols la majoria de delegats sindicals i afiliats de les organitzacions convocants participaran ja que discrepen de la decisió de les seves cúpules.                         

 

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 18 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany