AVÍS LEGAL I LOPD

 Li informem que les seves dades personals seran tractades per la FEDERACIÓ DE SINDICATS INDEPENDENTS D'ENSENYAMENT DE CATALUNYA amb les següents finalitats:
• En cas de contractació dels serveis oferts a través del lloc web, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
• Enviament d'informació sol·licitada a través dels formularis disposats en el Lloc Web.
• Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat del lloc web i del sector educatiu.
Les seves dades no seran cedides a tercers. Aquest tractament de dades es necessari per atendre la seva sol·licitud i es regeix per la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals. Les seves dades seran conservades fins que vostè es doni de baixa del servei i/o passat un temps prudencial a partir del moment que hàgim atès la seva sol·licitud.  Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació del tractament de les seves dades dirigint-se a FEDERACIÓ DE SINDICATS INDEPENDENTS D'ENSENYAMENT DE CATALUNYA, Apartat de Correus, 54; 43470 La Selva Del Camp (Tarragona) o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., acompanyant còpia del seu DNI acreditant degudament la seva identitat. En qualsevol situació, vostè té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).

COMUNICATS I BUTLLETÍNS

BUTLLETÍ  Nº 1

1 de desembre de 2013

BUTLLETÍ Nº 2

5 de desembre de 2013

 

BUTLLETÍ Nº 3

16 de gener de 2014

 

 

BUTLLETÍ Nº 4

30 de maig de 2014

 BUTLLETÍ  Nº 5

14 de novembre de 2014
 BUTLLETÍ Nº 6

14 de gener de 2015
Butlletí4Exempció    
BUTLLETÍ Nº 7

10 de febrer de 2015
 BUTLLETÍ Nº 8

12 de febrer de 2015
 BUTLLETÍ Nº 9

9 de febrer de 2017
   tapa web butlletí 9
    BUTLLETÍ Nº 10


BUTLLETÍ Nº 11

5 de juliol de 2018
 BUTLLETÍ Nº 12

5 de juliol de 2018
10 dia dona 11 pau 2020 12 carrega lectiva
 BUTLLETÍ Nº 14

6 de febrer de 2020
 BUTLLETÍ Nº 15

7 de febrer de 2020
 BUTLLETÍ Nº 16

10 de febrer de 2020
 14  15  16
BUTLLETÍ Nº 17

4 de març de 2020
   
tapa web17    

APROVADA LA LLEI GENERAL DE DRETS DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

 
APROVAT EL TEXT REFÓS DE LA LLEI GENERAL
DE DRETS DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT
I DE LA SEVA INCLUSIÓ SOCIAL
 

            La Llei General de Discapacitat assegurarà que estigui contemplada en totes les actuacions polítiques i per totes les Administracions.

 

 

            La norma defineix, per primera vegada, els diferents tipus de discapacitat i protegeix especialment als qui siguin susceptibles de sofrir "discriminació múltiple". 
           
           La Llei inclou un títol dedicat als drets de les més de quatre milions de persones amb discapacitat a Espanya, sense precedents a la nostra legislació, que aborda la seva protecció en tots els àmbits.El principi de llibertat en la presa de decisions de les persones amb discapacitat es reconeix de manera expressa.

JESÚS PUEYO, SECRETARI GENERAL DE FSIE, VALORA LES DARRERES ESMENES PRESENTADES A LA LOMCE.

 
LA LLIBERTAT D'EDUCACIÓ
SEGUEIX SENSE ESTAR GARANTIDA

 

 

            El nostre Secretari General, Jesús Pueyo, valora les darreres esmenes introduïdes en la tramitació de la LOMCE.
 
Denúncia, entre altres qüestions, que no s'ha guanyat en llibertat per als pares.
 
 
“... Com valora les esmenes que s'han aprovat al Senat sobre la Llei  Wert? Milloren el text?

            És difícil valorar si realment les esmenes introduïdes en el Senat milloren o no el text. No és una bona carta de presentació per a una Llei haver tingut tres textos diferents abans d'iniciar el seu tràmit parlamentari, dos dictàmens del Consell Escolar de l'Estat i nombroses esmenes al Congrés i en el Senat fins i tot del propi partit que la sustenta.
 
            No obstant això, el Partit Popular ha volgut evitar, en aquest últim tràmit davant el Senat, que a la Llei hi figuressin qüestions que havien suscitat un fort rebuig. En relació al sector de l'ensenyament concertat, hem de destacar que el PP ha retirat la seva esmena a l'art. 117 per la qual les empreses podien modificar substancialment els salaris dels professionals dels centres concertats. També ha inclòs la normativa laboral com a referència a l'hora de possibilitar ampliacions del calendari escolar o horaris lectius de les matèries.

ESMENES DE FSIE AL SENAT

   
  FSIE agraeix l'esforç i compromís de tots aquells professionals de l'ensenyament concertat que han participat en la nostra convocatòria de vaga, en les diverses assemblees i en les concentracions que hem realitzat per manifestar el nostre descontentament amb l'actual text de la LOMCE que tant ens perjudica.

   FSIE espera que el PP reflexioni i consideri les peticions que de forma reiterada els hem fet arribar durant aquests mesos. Novament hem registrat les nostres esmenes dirigides al Grup Parlamentari Popular en el Senat i que pots consultar punxant AQUÍ.

   Del que sí estem convençuts és que l'esforç realitzat ja ha estat útil doncs ha quedat ben clar que FSIE, de forma diferenciada a la resta de sindicats, i en defensa dels interessos dels professionals de l'ensenyament concertat i del sector, ha posat de manifest que aquesta llei en res ens afavoreix com diuen uns altres i sí ens perjudica.
 

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 66 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany