Nou acord en les negociacions del VI Conveni de la Concertad
(Conveni nacional)
 
Després dels debats d'aquests dies i reconeixent l'esforç que hem fet les dues parts, les organitzacions FSIE, FEUSO i FETE-UGT hem aconseguit diversos acords amb les patronals que valorem positivament i que permeten desbloquejar la negociació.
 
Els acords adoptats són:
 
a) Les parts reiteren la voluntat explícita d'arribar a un acord el més aviat possible tant en la part salarial, la PEA, el complement per IT i la resta de matèries del conveni.

b) En relació amb els salaris: s'acorda establir una fórmula perquè l’any 2015 les taules salarials s'adeqüin als Pressupostos Generals de l'Estat.

c) Paga Extraordinària d'antiguitat i complement per IT. D'una banda es reconeix el dret, establint-se la suspensió de l'abonament en qualsevol Comunitat Autònoma quan s'acreditin insuficiències pressupostàries, remetent-se llavors als possibles acords autonòmics. En cap cas les empreses seran responsables de l'abonament d'aquests conceptes.
  
d) Amb la finalitat de que emeti un informe jurídic, s'ha consensuat una consulta al Ministeri d'Educació.

    S'ha fixat una reunió tècnica per al dilluns 29 a les 10h. 30m i una altra reunió dels Secretaris Generals de les organitzacions per seguir treballant en aquestes línies acordades.
 

    Com a mostra una vegada més de la nostra voluntat negociadora i contribuint al màxim en la consecució d'un acord que mantingui el conveni col·lectiu nacional, represes les possibilitats de negociació arran de la mediació del SIMA, les organitzacions FSIE, FEUSO i FETE-UGT acordem suspendre totes les accions i mobilitzacions previstes.

 

 

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 19 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany