Cartel Campaña FP    Coincidint amb l'obertura gradual dels processos d'escolarització, FSIE llança un any més la seva campanya de suport a l'escolarització en centres concertats que imparteixen Formació Professional reafirmant així el seu compromís amb la defensa de la llibertat d'elecció i mostrant així el seu suport a l'alumnat i les famílies per a triar l'educació que millor s'adapti a les seves conviccions i necessitats.
     En un any escolar que ha posat a prova a la societat en general i al sistema educatiu en particular, des de FSIE volem aprofitar l'ocasió per a llançar un missatge especial d'ànim a aquells joves que han de triar el seu següent pas en un moment difícil i plagat d'incertesa.
   Amb el lema “Que res et pari. TransFORMA'T en el PROFESSIONAL que vols ser “ volem recordar-los que la Formació Professional és una alternativa formativa de qualitat per a aconseguir les seves metes professionals, amb una elevada taxa d'èxit acadèmic i que, a més, poden triar un centre concertat per a cursar-la.
    FSIE vol destacar la gran labor que duen a terme els professionals d'aquests centres, docents i no docents, i agrair-los especialment l'enorme esforç que han realitzat en aquests últims mesos per a garantir la continuïtat de l'activitat educativa, oferint-los en tot moment als seus alumnes una educació integral i de qualitat.
    Per això, des de FSIE volem mostrar el nostre reconeixement a totes i tots aquests professionals que, amb el seu compromís i dedicació, contribueixen a la construcció i desenvolupament d'un futur millor i fem una crida a la societat en el seu conjunt per a col·laborar en la difusió d'aquest missatge.

 

Documents relacionats:

PDF LOGO Campanya escolarització FP_cartell

PDF LOGO Campanya escolarització FP_post_twitter

 

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 418 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell web octubre 2020
p1

 

oasispertotlany