Cartell dimissió Bargalló FSIE CAT 29 05 20 rev

FSIE-CAT valora molt negativament la gestió realitzada pel conseller Josep Bargalló en la reobertura dels centres educatius i demana la seva dimissió.


      Creiem que els sindicats teníem molt a dir en el disseny del Pla d’Obertura de Centres presentat unilateralment pel Departament d’Educació, fet que ha provocat que el conseller no hagi aprofitat l’experiència i sentit comú dels qui treballem dia a dia en els centres educatius. 

      Estem convençuts, i així el temps ho dirà, que obrir els centres aquest dilluns 1 de juny posarà en risc a tota la comunicat educativa; docents, PAS, alumnes i les seves famílies. Les treballadores i treballadors dels centres no han estat formats en prevenció de riscos laborals en relació al Covid-19.

     Al mateix temps, els centres no han tingut temps d’adaptar els seus Plans de Prevenció amb el corresponent assessorament expert ni tampoc s’han pogut aprovar pels representants dels treballadors. No entenem perquè no s’han realitzat els tests i proves necessàries per al Covid-19 a les treballadores i treballadors i als alumnes dels centres: no és suficient amb signar una declaració responsable. 

 

 

Documents relacionats:

PDF LOGONota de premsa

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 404 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell web octubre 2020
p1

 

oasispertotlany