Cartel A3 Centre Privat     Amb la tornada gradual a la normalitat i coincidint amb la reobertura esglaonada dels processos d'escolarització en les Comunitats Autònomes, FSIE ha llançat un any més la seva Campanya d'Escolarització en centres privats d'Educació Infantil, de 0 a 3 anys, amb l'objectiu de mostrar el seu suport tant als professionals i centres com a la llibertat d'elecció de les famílies.
     Sota el lema “La importància dels primers passos”, FSIE vol també posar especial èmfasi en la rellevància que aquesta etapa té en el desenvolupament i en el futur dels més petits.
     L'actual crisi sanitària ha posat en relleu el paper essencial de l'Educació Infantil com a servei fonamental i d'indubtable valor a la societat per al desenvolupament dels nens i la conciliació de la vida familiar.
    Des de FSIE, volem aprofitar l'oportunitat per a, una vegada més, sol·licitar al Govern i a les Administracions Públiques que reconeguin la seva funció educativa, més enllà del seu caràcter assistencial, i que adoptin les mesures que siguin necessàries per a pal·liar els efectes de la crisi per coronavirus i garantir la continuïtat dels centres, així com tots els seus llocs de treball.
    En data d'avui l'impacte en les plantilles, compostes per dones en més d'un 90%, ha estat demolidor amb milers d'acomiadaments i afectades per ERTOS sense que hagi estat beneficiari específic de cap de les mesures econòmiques aprovades fins ara.
    FSIE vol a més reconèixer i agrair als professionals que exerceixen la seva labor en aquests centres el seu compromís i implicació per a oferir la millor educació i atenció a les nostres nenes i nens en anys tan claus per al seu desenvolupament.

 

Documents relacionats:

Cartell Campanya Escolarització 2020


 

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 383 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell web octubre 2020
p1

 

oasispertotlany