Dia del docente1 DE MAIG
DIA DEL TREBALL

FSIE vol felicitar a tots els treballadors amb motiu del Dia del Treball i especialment als qui desenvolupen la seva activitat en el sector de l'ensenyament concertat, privat i l'atenció a persones amb discapacitat.
El dia de demà, més enllà de ser una jornada festiva, ha de ser també un moment per a reflexionar sobre la situació en la qual ens trobem els professionals del nostre sector.
Tenim per davant importants reptes perquè el nostre treball sigui reconegut i valorat en la seva justa mesura tant per les organitzacions empresarials com per les administracions públiques. Realitzem una important contribució a la millora i desenvolupament de la nostra societat i és evident que no rebem a canvi tot el que ens mereixem.
Escàs finançament, salaris que no recuperen el poder adquisitiu perdut, àmplies jornades laborals, enormes dificultats per a poder accedir a la jubilació anticipada i infradotació de recursos humans i materials fan que el nostre exercici professional es desenvolupi en condicions desfavorables.
L'educació i els serveis d'atenció a la discapacitat continuen sent objecte d'actuacions i decisions polítiques que no compartim. Des de la nostra independència treballem en la consecució de millores per a tots els professionals sigui com sigui el color del govern de torn o les organitzacions empresarials específiques de cada àmbit en el qual negociem.
FSIE és una opció sindical, diferent a la dels tradicionals i anquilosats sindicats de classe. És una alternativa professional, coherent, independent, transparent, eficaç que utilitza com a eina fonamental per a aconseguir els seus objectius el diàleg i la fermesa.
FSIE coneix les nostres necessitats perquè està formada exclusivament per i per als professionals del sector i per això els treballadors dipositen de forma majoritària la seva confiança en nosaltres.


Feliç dia del treball a totes i a tots!
Comptem amb el vostre suport per a continuar defensant els nostres interessos i anar aconseguint les metes que ens proposem.

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 41 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany