Captura de pantalla 2017 10 26 a las 9.57.38   Després d'un llarg procés, la Seguretat Social acaba d'admetre la possibilitat de concentració de la jornada de treball del jubilat parcialment en un únic període plurianual. 
   Malgrat existir precedents, la Sotsdirecció General d'Ordenació i Assistència Jurídica de la Seguretat Social no va concloure l'admissió d'una primera sentència del Tribunal Suprem sobre aquest assumpte amb data de gener de 2015. No obstant això, després d'una segona sentència de març d'aquest any 2017, amb la qual es crea jurisprudència reiterada, aquest organisme ha reconegut per fi l'aplicació d'aquesta modalitat. 
   La resolució, que ja ha estat transmesa a totes les adreces provincials, obre la possibilitat que un professional que hagi accedit a la jubilació parcial pugui concentrar totes les jornades de treball que hauria de realitzar fins a la seva jubilació total en un sol període continuat. Fins a aquest moment, els professionals que es trobaven en aquest cas havien de completar la seva cotització en diversos períodes, un en cada any pendent fins a la finalització, segons el que acceptava la Seguretat Social.
Donada la importància de la mesura, i un cop confirmada, FSIE-CAT iniciarà les gestions necessàries perquè pugui ser incorporada als convenis amb els que treballem. 
Documents relacionats

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 60 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany