IMG-20160510-WA0005FSIE-CAT FINALITZA LES PRIMERES JORNADES DE FORMACIÓ SINDICAL DE TARRAGONA

            El proppassat divendres, dia 6 de maig de 2016, va tenir lloc a Tarragona la 4ª sessió de les I Jornades de Formació per a Delegats Sindicals de Tarragona, organitzada per FSIE-CAT
 
     La ponència la va dur a terme Pilar Casas, advocada de FSIE-CAT.  Entre els objectius i continguts principals plantejats i treballats en aquesta 4ª i darrera sessió es trobaven els següents:
 
 segsoc
ü    Conviure i promoure el sentiment de grup entre els delegats de FSIE-CAT.
 ü    Intercanviar opinions i experiències entre companys del mateix sector.
ü    Aprofundiment en el contingut del conveni de la concertada; Condicions anteriors i posteriors a la Llei 27/2011 en relació a l'accés a la jubilació. Jubilació Parcial. 
 ü    La Seguretat Social: Contingències comunes, Accidents de treball, Prestacions de la Seguretat Social, Bases de cotització, Incapacitat Temporal i Permanent, etc.
 
 ü    Analitzar i valorar, entre d'altres; reclamació del premi de fidelitat i accés a les antigues condicions favorables de jubilació.
delegats 4º
 
 
     Volem donar les gràcies a la nostra advocada Pilar Casas per la gran tasca desenvolupada i també als nostres delegats per la seva assistència i participació. Des de FSIE-CAT valorem molt positivament aquestes primeres jornades formatives i ens dóna ànims per a seguir defensant la Llibertat d'Ensenyament i treballar en exclusivitat en la defensa dels drets dels treballadors i treballadores de l’ensenyament privat, privat/concertat i de l'atenció a la diversitat funcional de Catalunya.  
 
 
 
 

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 27 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany