PARA-WEB--BANNER-VERTICAL-CONCERTADOS-CAT     CAMPANYA D'ESCOLARITZACIÓ 2016

 

    FSIE torna a engegar la seva campanya a favor de l'escolarització en centres concertats i privats, amb l'objectiu de recolzar la llibertat de les famílies de triar l'educació que considerin més encertada per als seus fills. Sota el lema “Ells trien el seu somni. Tu, el camí per fer-lo realitat. La seva educació és la teva elecció.”, FSIE vol manifestar el seu recolzament al dret dels pares a decidir sobre l'ensenyament que rebran els seus fills, podent apostar en aquest cas per centres concertats i privats.

 
     FSIE considera necessari recordar, ara que s'obren els diferents períodes de matriculació en les Comunitats Autònomes, que l'educació concertada i privada és una opció de futur a tenir en compte, i es postula com l'únic sindicat que fa una aposta clara i decidida per la lliure elecció, un dret emparat per l'article 27 de la nostra Constitució. A més, FSIE vol destacar la tasca que en aquests centres duen a terme professionals qualificats i formats, implicats i compromesos per oferir una educació integral i de qualitat, valorada i reconeguda.
 
     Des de FSIE es fa també una crida a tots els professionals del sector perquè col·laborin en la difusió d'aquesta idea entre la societat, perquè és essencial defensar un dret fonamental i només mantenint la pluralitat en l'oferta, ho podrem garantir.
 
 
Documents relacionats:
Flyer campanya escolarització 2016 - per imprimir
Cartell campanya escolarització 2016 - per imprimir
Cartell campanya escolarització 2016 - material digital
Post Facebook campanya escolarització 2016 - material digital
Banner Twitter campanya escolartizació 2016 - material digital