Ahir, dimecres dia 8 d'octubre, es van celebrar les eleccions sindicals al Col·legi Sant Rafael de la Selva del Camp que pertany a l'Arquebisbat de Tarragona.
 
      Els treballadors van votar majorment a la candidatura presentada per FSIE-CAT concedint a Manuel Yuste, un cop més, la responsabilitat d'exercir durant els quatre propers anys la funció de delegat de personal al Centre. Com a dada rellevant podem dir que en Manuel Yuste va ser el primer afiliat i delegat de FSIE-CAT a Catalunya . Des de FSIE-CAT volem agrair a tots els treballadors i afiliats de l'escola St. Rafael i especialment al Manuel el suport i confiança que ens dipositeu.
 
     Amb aquesta noticia, animem a tots els treballadors/es de l'ensenyament privat/concertat i als del sector de l'atenció a les persones amb discapacitat a contactar amb nosaltres i seguir lluitant pels drets, interessos i millora del sector.
 
      L'ensenyament concertat està vivint una conjuntura molt difícil a causa de les retallades dels diferents governs, la pèrdua d'unitats, l'enduriment de les condicions laborals, l'aplicació d'una nova llei educativa... etc.
 
 
   


 

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web butlletí 9

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 216 convidats/des i cap membre en línia

 

octubre 2019
p1

 

oasispertotlany