Ahir, dimecres dia 8 d'octubre, es van celebrar les eleccions sindicals al Col·legi Sant Rafael de la Selva del Camp que pertany a l'Arquebisbat de Tarragona.
 
      Els treballadors van votar majorment a la candidatura presentada per FSIE-CAT concedint a Manuel Yuste, un cop més, la responsabilitat d'exercir durant els quatre propers anys la funció de delegat de personal al Centre. Com a dada rellevant podem dir que en Manuel Yuste va ser el primer afiliat i delegat de FSIE-CAT a Catalunya . Des de FSIE-CAT volem agrair a tots els treballadors i afiliats de l'escola St. Rafael i especialment al Manuel el suport i confiança que ens dipositeu.
 
     Amb aquesta noticia, animem a tots els treballadors/es de l'ensenyament privat/concertat i als del sector de l'atenció a les persones amb discapacitat a contactar amb nosaltres i seguir lluitant pels drets, interessos i millora del sector.
 
      L'ensenyament concertat està vivint una conjuntura molt difícil a causa de les retallades dels diferents governs, la pèrdua d'unitats, l'enduriment de les condicions laborals, l'aplicació d'una nova llei educativa... etc.
 
 
   


 

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

16

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 29 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell banner febrer 2020
p1

 

oasispertotlany