FSIE promou un estudi de l'ESTRÈS en el sector Educatiu a través de diverses eines online.
 
 
 
 L'estudi permetrà als professionals del sector de l'ensenyament conèixer el nivell d'estrès que sofreixen així com si sofreixen la síndrome del Burnout (síndrome del cremat).
 
   A Espanya l'estrès és el segon problema de salut dels treballadors, per darrere dels problemes musculoesquelètics. Per això FSIE, juntament amb la resta d'organitzacions que promouen aquest estudi, pretenem conèixer els nivells d'estrès que sofreixen els professionals així com facilitar eines efectives per identificar, prevenir i gestionar els problemes de l'estrès relacionat amb el treball.
 
    Per a això hem desenvolupat tres formularis ONLINE que s'emplenen de forma anònima. Tots els professionals que utilitzin aquests formularis participaran en aquest estudi a nivell nacional.
 
Els tres formularis són:
 
BURNOUT: Aquest test tracta de detectar possibles símptomes que indiquin que el treballador està sent afectat per la "síndrome del cremat".
 
RISCOS PSICOSOCIALS: Amb aquest test, podrà valorar les condicions laborals relacionades amb l'organització del treball, el seu contingut i la realització de les tasques.
 
SALUT TOTAL: Test basat en l'autopercepció de l'individu sobre els seus pensaments, sentiments i comportaments.
 
Des de FSIE us animem a participar en aquest estudi emplenant els diferents tipus de formularis online i fent difusió d'ells entre tots els companys dels nostres centres.
 
Els formularis els podreu trobar a la següent adreça:  www.testprl.org
 
DOCUMENTS RELACIONATS:
 
 

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 28 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany