"EN BENESTAR SOCIAL, PER DRET:
NI COPAGAMENT, NI RETALLADES"
 
 
         Sota aquest lema els companys de FSIE-CV s'han sumat, juntament amb altres 12 entitats representatives en el sector de la Discapacitat i Dependència, a la gran concentració que ha tingut lloc avui dia 24 de gener a la plaça de Manises de València a les 11 del matí.
 
        Des de fa diversos anys, però amb especial incidència des de que Alberto Fabra va assumir la presidència del Govern Valencià, el sector de la discapacitat, malaltia mental i/o dependència porta sofrint un atac continuat vulnerant els seus drets. Aquest atac ho sofreixen tant usuaris, familiars i els professionals que els atenen o en els centres o a través de diversos serveis.
 
     
 
      La introducció del COPAGAMENT mitjançant el DECRET 113/2013, de 2 d'agost, del Consell, pel qual s'estableix el règim i les quanties dels preus públics a percebre en l'àmbit dels serveis socials. [2013/8361], és una volta de rosca més a la greu situació que ja pateixen aquests col·lectius, que ja paguen altres copagaments.
 
     
     Tot el sector d'atenció a persones amb discapacitat i malaltia mental, persones en situació de dependència i/o en risc de patir-la, està en contra de la insostenible situació a la qual s'ha vist abocat per les decisions polítiques preses en els últims anys.
 
       
 
     FSIE- CV vol denunciar i manifestar en la concentració el risc d'empobriment i exclusió en el qual es trobaran moltes persones, així com l'empitjorament de les condicions laborals dels professionals i la seva possible pèrdua de llocs de treball.
      

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 72 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell abril 20
p1

 

oasispertotlany