CURS DE PRL BÀSIC GRATUÏT PER ALS DELEGATS DE FSIE-CAT

Curs online de prevenció de riscos laborals PRL2020FSIE ofereix de manera totalment GRATUÏTA el curs de prevenció de riscos laborals bàsic als seus delegats.

Objectius del curs

     L'objectiu d'aquest curs és conèixer els conceptes bàsics en prevenció de riscos laborals i la base legal en la qual es desenvolupen. Identificar els riscos existents en els llocs de treball per a formar a l'alumne en la seva detecció i prevenció. Saber els factors influents en l'esforç diari del treball per a valorar les conseqüències sobre el nostre estat físic i mental. Analitzar els mitjans de protecció i les seves aplicacions com a elements de seguretat. Conèixer els mètodes i equips necessaris que han de disposar totes les empreses, per a afrontar amb seguretat una situació d'emergència. Contribuir a la formació i informació dels treballadors sobre els riscos específics del seu lloc de treball. Diferenciar les característiques que ha de reunir l'equipament de treball. Conèixer la forma segura de manipular una càrrega de manera manual.

Metodologia

    La metodologia d'aquest curs és eminentment pràctica perquè considera a l'alumne com a element clau del sistema de formació on-line, la qual cosa li permet aprendre al seu propi ritme. Les diferents eines de treball li possibilitaran aprendre de manera amena i eficaç en interactuar de manera activa; tot això mitjançant el suport del professor-tutor. En cada tema o mòdul trobareu qüestionaris d'autoavaluació, activitats o casos pràctics a fi que assimileu els conceptes teoricopràctics del curs.

 

Més informació i sol·licitud a:

 www.fsieformacion.com

FSIE LLANÇA LA SEVA CAMPANYA A FAVOR DE L'ESCOLARITZACIÓ 2020 EN CENTRES CONCERTATS DEFENSANT LA LLIBERTAT D'ELECCIÓ DE LES FAMÍLIES

Cartell escolarització 2020La Federació de Sindicats Independents d'Ensenyament de Catalunya (FSIE-CAT) posa en marxa un any més la seva campanya de suport a l'escolarització en centres concertats.

    Sota el lema “Ajuda'ls a fer el següent pas. Perquè la seva educació és la teva elecció”, FSIE-CAT vol incidir en el dret dels pares a triar l'educació dels seus fills en total llibertat.

    En un moment social i polític en el qual aquesta llibertat ha estat recentment objecte de debat i qüestionament, FSIE-CAT mostra amb aquesta iniciativa el seu compromís, una vegada més, amb la defensa de la llibertat d'elecció, i el seu suport a les famílies i alumnes que cada any dipositen la seva confiança en centres concertats.

    Com a veu d'una àmplia part de la comunitat educativa, FSIE-CAT té a més com a objectiu recordar a la societat en el seu conjunt que la xarxa de col·legis concertats és una opció de qualitat que ofereix a les nostres nenes i nens una educació integral i personalitzada, amb professionals compromesos amb el seu desenvolupament tant acadèmic com personal.

   FSIE-CAT vol aprofitar aquesta campanya per a reconèixer als professionals d'aquests centres el seu compromís i implicació en l'acompliment d'una labor tan important i de tanta responsabilitat com és formar a les generacions del futur. Amb la finalitat de transmetre el valor del seu treball a la societat en general, el sindicat convida a totes les treballadores i treballadors del sector a col·laborar en la difusió d'aquest missatge per a poder així garantir el manteniment d'un sistema educatiu plural i de qualitat.

 

Documents:

Cartell escolarització 2020

Comunicat Decret admissions FSIE-CAT

Curs Online de Competència Digital Docent

c d cCurs Online de Competència Digital Docent:
Comunicació en Xarxa i Disseny d'Activitats
Curs reconegut pel Departament d'Educació
Activa Perfil de Competència Digital Docent (PE02)
    Conceptes com a identitat i reputació digital, gestió de la informació, comunicació en contextos digitals, innovació o creativitat apareixen de forma recurrent en els plans estratègics de les organitzacions, en les iniciatives governamentals i en els mitjans de comunicació. Si aquest repte és clau per a qualsevol professional, encara més rellevant ho és per al professorat, que té entre les seves responsabilitats el capacitar com a ciutadans digitals al seu alumnat.
Durada:
  4 mesos. 90 hores.
Informació i inscripcions:
Fins al 24 de febrer de 2020 en aquest enllaç.

NOVETATS SOBRE EL PERMÍS PER PATERNITAT I ELS REQUISITS PER A ACCEDIR A LA JUBILACIÓ AL 100%

Permís paternitat i requisits jubilació 2020Des de l'1 de gener de 2020 el permís de paternitat s'amplia a 12 setmanes.

 • Les quatre primeres setmanes de baixa paternal són obligatòries i han de gaudir-se immediatament després del part.

• Les vuit setmanes restants es poden gaudir de manera consecutiva a les quatre anteriors, o en qualsevol moment durant el primer any de vida del bebè, sempre en períodes setmanals preavisats a l'empresa amb 15 dies d'antelació.

• Aquest permís és retribuït al 100% i intransferible.

• Les mares tenen un permís de maternitat de 16 setmanes. Les sis primeres setmanes són també obligatòries després del part. Les deu restants s’han de prendre també de manera consecutiva a les sis anteriors o durant els primers dotze mesos de vida del bebè.

• Les mares podran cedir fins a dues de les seves setmanes no obligatòries a l'altre progenitor.

 

Al mateix temps, s'han modificat els requisits per a poder accedir a la jubilació al 100.

Nova assegurança AdeslasNEGOCIOS 2020

nuevo adeslas 2020capturaADESLAS ofereix grans avantatges als afiliats i els seus familiars (cònjuge i fills) en la nova assegurança mèdica AdeslasNEGOCIOS i Dental (inclòs):
     Ara per ser afiliada o afiliat de FSIE tant tu com els teus familiars (cònjuge i fills) podreu gaudir de grans avantatges a l'hora de contractar la vostra assegurança mèdica amb ADESLAS. A més, a partir d'ara podreu triar entre dues modalitats d'assegurança, totes dues amb la DENTAL inclosa; la ja coneguda AdeslasCOMPLETA i la disponible per a 2020 gràcies al nostre nou acord, AdeslasNEGOCIOS.

 

     Si ets subscriptor d'ADESLAS/FINI i desitges seguir amb la teva pòlissa actual (AdeslasCOMPLETA) continuaràs gaudint de la teva assegurança amb les mateixes condicions que fins ara que es mantenen tant per a pòlisses anteriors com per a noves.
- Sense copagament.
- Sense qüestionari de salut previ.
- Sense carències.
- Límit d'edat de contractació: 64 anys.
- Tarifes a partir de Gener de 2020: 49,99 euros al mes dels 0 als 54 anys. A partir dels 55 anys, preu de 86,95 euros al mes.
- Pots mantenir els teus avantatges si tens més de 65 anys si continues com a afiliat.
- Tota la informació detallada sobre les condicions aquí.
- Per a donar-se d'alta o sol·licitar més informació escriu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

 

Per a les pòlisses que migrin d'una anterior a la nova assegurança AdeslasNEGOCIOS que ara comença, abans del 31 de desembre, les condicions seran les següents:
- Sense carències i sense copagament.
- Respectant antiguitat i DENTAL família inclosa.
- Permanència de contracte d'un any.
- Límit d'edat de subscriptor: 67 anys.
- Tarifes a partir de Gener de 2020: 42,90 euros al mes dels 0 als 54 anys, dels 55 els 59 anys 60,31 euros al mes, i dels 60 als 64 anys 73,54. Si són 5 assegurats en la pòlissa s'aplicarà un preu únic de 0-67anys de 42,90 euros.
- Tota la informació detallada sobre les tarifes de contractació per a altes exclusivament al gener de 2020 aquí.
Les pòlisses noves que se subscriguin estaran subjectes a carències, preexistències i qüestionari previ de salut.

 

Com realitzar la teva assegurança
Si decideixes subscriure pòlissa en el nou col·lectiu o migrar amb la teva pòlissa, posa't en contacte amb :
- Simón Villaverde Mosquera: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (618 87 50 44) o
- María Jesús Ruiz Sánchez: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (699 10 29 06)

 

Nota
FSIE no es fa càrrec de donar altes o baixes en les pòlisses subscrites, pretèrites, presents o passades. La subscripció de les pòlisses són actes personals de l'afiliat subscriptor. FSIE només transmet una informació perquè la tramitació de l'alta pugui ser subscrita en condicions avantatjoses pels seus afiliats.

FSIE DEFENSA L'ACCÉS UNIVERSAL A l'EDUCACIÓ COM A MOTOR D'IGUALTAT I INCLUSIÓ EN EL DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

Cartel Día Internacional Discapacidad        La Federació de Sindicats Independents d'Ensenyament es suma un any més a la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, iniciativa internacional que té com a objectiu fonamental promoure una major comprensió dels drets de les persones amb discapacitat i la construcció d'una societat més inclusiva.
 
         Les Nacions Unides, òrgan impulsor d'aquest dia commemoratiu, posa el focus en aquesta ocasió en el “Desenvolupament Sostenible: La promesa de la tecnologia” i l'enorme potencial de la mateixa per a facilitar la participació en la societat dels més de mil milions de persones que conviuen amb una discapacitat a tot el món. És fonamental posar la tecnologia al servei de la inclusió i l'accessibilitat per a garantir drets tan bàsics com el de l'educació que en moltes ocasions les nenes i nens amb discapacitat no poden exercir ja que no tenen accés als materials d'aprenentatge requerits.

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

16

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 135 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell banner febrer 2020
p1

 

oasispertotlany